به گزارش صدای بورس فرشید فرخنژاد، مدیرعامل بانک ملت، افزود: بانک ملت در گذشته نیز به تعهدات ارزی خود عمل کرده و در این صندوق، اصل ارز تحویلی که در حال حاضر دلار است، به همراه سود آن به همان ارز پرداخت خواهد شد. این موضوع از سوی بانک ملت و تأمین سرمایه بانک ملت و در چارچوب مجوزهای اخذشده از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار تضمین شده است.
مدیرعامل بانک ملت در ادامه با اشاره به وضعیت سرمایه این بانک اظهار کرد: خبر خوب برای سهامداران بانک ملت این است که با سه مرحله افزایش سرمایهای که در گذشته انجام شده، امروز از نظر شاخص سرمایه با سرمایه ۳۸ همتی، بزرگترین بانک بورسی ایران هستیم.
فرخنژاد ادامه داد: همکاران ما در بانک در تلاش هستند حداکثر بازدهی را از این سرمایه ایجاد کنند. همچنین با توجه به سود انباشته بانک، در حال بررسی شرایط هستیم تا در صورتی که به مصلحت سهامداران و بانک باشد، امکان افزایش سرمایه دیگری در سال جاری نیز فراهم شود.
وی تأکید کرد که موضوع افزایش سرمایه جدید بانک ملت در حال بررسی است و نتیجه آن پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.