تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۴

مجمع عمومی فوق‌العاده گروه توسعه مالی مهر آیندگان با تصویب افزایش سرمایه ۵۰ درصدی از ۶ به ۹ هزار میلیارد تومان (همت) از محل سود انباشته موافقت کرد.

به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی فوق‌العاده گروه توسعه مالی مهر آیندگان با تصویب افزایش سرمایه ۵۰ درصدی از ۶ به ۹ هزار میلیارد تومان (همت) از محل سود انباشته موافقت کرد. مدیران «ومهان» در این مجمع از برنامه‌ریزی برای فاز دوم افزایش سرمایه و رساندن آن به ۱۸ همت در آینده نزدیک خبر دادند.

افزایش سرمایه ۱۸ همتی در دستور کار

مهمترین خبر این مجمع، اعلام برنامه هیئت‌مدیره برای یک جهش سرمایه دیگر بود. مدیریت «ومهان» تأیید کرد که افزایش سرمایه از ۹ به ۱۸ هزار میلیارد تومان (معادل ۱۰۰ درصد) نیز در دستور کار قرار گرفته و مقدمات آن در حال اجراست. این شرکت در حال هماهنگی با سهامدار عمده بوده و با توجه به اخذ موافقت سازمان بورس، انتظار می‌رود این افزایش سرمایه بزرگ نیز در آینده نزدیک عملیاتی شود.

پرتفوی ۹۰ همتی و حرکت به سمت گروه خدمات مالی

در این مجمع، ارزش روز پرتفوی بورسی «ومهان» حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان اعلام شد. مدیران شرکت همچنین بر تغییر استراتژی و حرکت از یک شرکت سرمایه‌گذاری به سمت یک گروه خدمات مالی جامع تأکید کردند. بر این اساس، توسعه فعالیت در حوزه‌هایی نظیر کارگزاری، صرافی، بیمه، لیزینگ و تأمین سرمایه از برنامه‌های اصلی «ومهان» خواهد بود.

از دیگر نکات مطرح شده در مجمع می‌توان به خرید اقساطی ۵ درصد از سهام «تابان» و تصویب اصلاح ماده ۷ اساسنامه به‌منظور الزام اخذ تأیید سازمان بورس برای انتقال بلوک‌های بیش از ۵ درصدی سهام شرکت اشاره کرد.