تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۷

شرکت صنایع کاغذسازی کاوه، از عدم حصول نتیجه در مزایده عمومی فروش املاک و مستغلات خود خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه کدال، از عدم حصول نتیجه در مزایده عمومی فروش املاک و مستغلات خود خبر داد.

شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با نماد «چکاوه» در نظر داشت چهار واحد آپارتمان متعلق به خود را واقع در تهران، میدان هفت‌تیر، خیابان شهید لطفی، پلاک ۱۱ به‌صورت یکجا و از طریق مزایده عمومی به فروش برساند.

بر اساس این گزارش، فرآیند دریافت پیشنهادها تا ۱۱ مردادماه ادامه داشت و جلسه بازگشایی پاکات نیز در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد. با این حال، به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت‌کنندگان (عدم دریافت حداقل ۳ پاکت پیشنهاد قیمت)، این مزایده بی‌نتیجه ماند.

شرکت صنایع کاغذسازی کاوه تاریخ قطعی مشخص شدن عدم حصول نتیجه این مزایده را ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام کرده است. سرمایه ثبت‌شده این ناشر پذیرفته‌شده در بورس تهران ۷۰۰ میلیارد ریال است.