شرکت گروه صنعتی و معدنی امیر، از توثیق ۵۵۰ میلیون سهم از سهام شرکت‌های پویازرکان آق‌دره و باما برای ضمانت عرضه اوراق مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت گروه صنعتی و معدنی امیر ، از توثیق ۵۵۰ میلیون سهم از سهام شرکت‌های پویازرکان آق‌دره و باما برای ضمانت عرضه اوراق مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت خبر داد.

شرکت گروه صنعتی و معدنی امیر با نماد «وامیر»، در اطلاعیه‌ای با عنوان «سایر اطلاعات بااهمیت؛ پذیرش تعهدات جدید» از اقدامات این شرکت برای تأمین مالی خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، «وامیر» تعداد ۵۰ میلیون سهم شرکت پویازرکان آق‌دره و ۵۰۰ میلیون سهم شرکت باما را به‌عنوان ضمانت عرضه اوراق مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت توثیق کرده است.

مبلغ تأمین مالی پیش‌بینی‌شده از محل عرضه این اوراق، ۲ میلیون میلیون ریال معادل ۲ هزار میلیارد ریال اعلام شده است. این مبلغ معادل حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است.

در این اطلاعیه، اثر مالی تعهد جدید نسبت به کل دارایی‌ها و درآمد فروش سال مالی قبل مشخص نشده است.

توثیق سهام به این معناست که سهام مذکور تا زمان ایفای تعهدات مربوط به اوراق، به‌عنوان وثیقه در اختیار نهاد یا مرجع ذی‌ربط قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتر درباره شرایط اوراق، سررسید و نحوه بازپرداخت تعهدات در اطلاعیه منتشرشده در سامانه کدال ارائه نشده است.