تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۰

شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) در صورت‌های مالی ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ موفق به ثبت EPS معادل ۴۹۴ ریال شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) در صورت‌های مالی ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ موفق به ثبت EPS معادل ۴۹۴ ریال شد؛ در حالی که سود هر سهم شرکت در دوره مشابه سال گذشته تنها ۲ ریال بود.

این موضوع به معنای رشد خیره‌کننده ۲۴,۶۰۰ درصدی سود هر سهم است.

از سوی دیگر، درآمد عملیاتی شرکت نیز روندی صعودی داشته و فروش با رشد ۶۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه شده است؛ موضوعی که نشان می‌دهد جهش سود صرفاً ناشی از عوامل غیرعملیاتی نبوده و عملکرد کسب‌وکار نیز بهبود قابل‌توجهی داشته است.
اگر این روند در نیمه دوم سال نیز ادامه پیدا کند، مفاخر می‌تواند یکی از متفاوت‌ترین عملکردهای سودآوری صنعت فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۵ را به ثبت برساند.

برچسب‌ها