شرکت بیمه کارآفرین، از برنامه‌ریزی برای واگذاری و فروش ۱۵ دستگاه خودروی مکشوفه و مازاد خود از طریق برگزاری مزایده عمومی خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت بیمه کارآفرین (وآفرین)، از برنامه‌ریزی برای واگذاری و فروش ۱۵ دستگاه خودروی مکشوفه و مازاد خود از طریق برگزاری مزایده عمومی خبر داد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، فرآیند این مزایده به شرح زیر برنامه‌ریزی شده است:

موضوع مزایده: فروش ۱۵ دستگاه خودروی مکشوفه و مازاد بر نیاز شرکت

تاریخ انتشار آگهی و فراخوان: اول مرداد ماه ۱۴۰۵

تاریخ برگزاری مزایده: ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۵

زمان برآوردشده جهت اعلام نتایج: متعاقباً پس از بازگشایی پاکت‌ها و طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وضعیت تأثیر مالی بر نماد «وآفرین»

به گفته مدیریت شرکت بیمه کارآفرین، با توجه به اینکه نتایج قطعی و برندگان مزایده پس از تاریخ ۱۴ مرداد مشخص خواهند شد، میزان سود و آثار مالی دقیق حاصل از فروش این خودروها در زمان مشخص شدن برندگان، از طریق شفاف‌سازی تکمیلی در سامانه کدال به اطلاع سهامداران و فعالان بازار سرمایه خواهد رسید.

گفتنی است واگذاری دارایی‌های مازاد و خودروهای مکشوفه در شرکت‌های بیمه‌ای در راستای بهینه‌سازی سبد دارایی‌ها، نقدسازی دارایی‌های راکد و افزایش جریان وجوه نقد در انتهای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۵ صورت می‌گیرد.