مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران گفت: تجربه موفق راه‌اندازی بازارهای گواهی سپرده و آتی مس کاتد نشان داد که ظرفیت مناسبی برای توسعه ابزارهای مالی مبتنی بر این فلز راهبردی در کشور وجود دارد.

به گزارش صدای بورس، رحمان آراسته مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران گفت: بازار گواهی سپرده کالایی مس کاتد از ۲۸ مهر ۱۴۰۴ در بورس کالای ایران راه اندازی شد. از زمان آغاز به کار این بازار تاکنون بیش از ۴ هزار و ۱۷۰ تن گواهی سپرده مس کاتد به ارزش۷.۱ هزار میلیارد تومان در آن مورد معامله قرار گرفته است.

آراسته گفت: در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۲ سرمایه‌گذار در این بازار فعال هستند که نشان‌دهنده توسعه مشارکت سرمایه‌گذاران و افزایش عمق بازار مس کاتد در بورس کالاست.
به گفته مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران، در ادامه توسعه این بازار، قراردادهای آتی مس کاتد نیز از ۵ آذر ۱۴۰۴ راه‌اندازی شد تا امکان پوشش ریسک و مدیریت نوسانات قیمت برای فعالان این صنعت بیش از پیش فراهم شود. تجربه موفق راه‌اندازی بازارهای گواهی سپرده و آتی مس کاتد نشان داد که ظرفیت مناسبی برای توسعه ابزارهای مالی مبتنی بر این فلز راهبردی در کشور وجود دارد.

منبع: سنا