تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۸
سال کاری جدید در تهران با ۲۰ درصد کارکنان و ۳۰ درصد شعب بانکها آغاز می شود.
به گزارش صدای بورس،حسین خوشاقبال، فرماندار تهران با اشاره به آغاز رسمی سال کاری جدید از پانزدهم فروردین ماه، از تمهیدات اندیشیدهشده برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان خبر داد. او تأکید کرد که در ایام تعطیلات نیز حوزه مدیریتی تهران به طور کامل تعطیل نبوده و با حداقل ۲۰ درصد کارکنان فعالیت داشته است.
فرماندار تهران اظهار داشت که حوزه مدیریتی در تهران تعطیل نبود. درصدی از کارکنان برای اینکه که کار مردم راه بیفتد، در این مدت حضور داشتند.
خوشاقبال همچنین از برنامهریزی برای فعالیت بانکها خبر داد و گفت: واحدهای پشتیبان ستادی و فنی بانکها نیز با حداقل ۲۰ درصد نیرو فعالیت خواهند داشت. همچنین حداقل ۳۰ درصد شعب بانکها به همراه شعب ارزی و شعب دارای صندوق امانات هم دایر خواهند شد.
فرماندار تهران در خصوص نظارت بر عملکرد دستگاهها گفت: ما در فرمانداری ۲۴ ساعته کشیک داریم. در طول این تعطیلات، بازرسانی داشتیم؛ دستگاههایی که ضرورت داشت حضور داشته باشند، بازدیدهای مکرری انجام شد که بعضاً بالای ۲۰ مورد در روز هم میرسید.
خوشاقبال در پایان صحبتهای خود از مردم پایتخت قدردانی کرد و گفت: از مردم خوب پایتخت به خاطر صبوری، همراهی که با حاکمیت دارند، سپاسگزارم. از حضور همهجانبه اقشار مختلف در خیابانها و میادین، به خاطر حمایت از نظام و به خاطر دلگرمی نیروهای مسلحمان ویژه تشکر میکنم.
منبع: تسنیم