تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: بعد از اصلاح نرخ ارز، قیمت هرکیلو گندم با شاخص تولید و احتساب سود متعارف ۵۲ هزارتومان برآورد شد.

به گزارش صدای بورس،عطاااللّه هاشمی گفت: در تمامی جلسات کمیسیون و یک جلسه شورا بعد از اصلاح نرخ ارز تشکیل شد، قیمت گندم با شاخص تولید و احتساب سود متعارف ۵۲ هزارتومان برآورد شد.

به گفته وی، با شاخص رابطه مبادلاتی بین داخل و خارج بخش که یک کشاورز باید چقدر گندم بدهد تا یک نهاده را تامین کند، بر پایه این شاخص قیمت گندم ۵۱ هزار و ۱۰۰ تومان است.

هاشمی ادامه داد: قیمت هر تن گندم در مبادی وارداتی ۳۵۰ دلار است که با احتساب ارز ۱۶۰ هزارتومان، قیمت گندم ۵۸ هزارتومان برآورد می شود که براین اساس اگر دولت نتواند یک تن گندم اضافه خریداری کند با دلار ۱۶۰ هزارتومانی باید گندم وارد کند.

عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: بر مبنای این شاخص ها در جلسات کمیسیون ها بعد از اصلاح نرخ ارز و اخیرا در جلسات مرکز پژوهش های اقتصادی وزارت جهاد اعلام کردیم که متوسط قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۵۲ هزارتومان باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان