شرکت جنرال مکانیک با نماد رنیک از شرکت در یک مناقصه خارجی خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت جنرال مکانیک با نماد رنیک از شرکت در یک مناقصه خارجی خبر داد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ رنیک منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه افشای اطلاعات گروه «ب» منتشرشده، این شرکت در مناقصه اجرای پروژه جاده Shis – Madha – Al Nahwa که از سوی اداره راه و ترابری دولت شارجه (Government of Sharjah, Roads and Transport Authority – SRTA) برگزار می‌شود، شرکت کرده است. تاریخ شروع و شرکت در این مناقصه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ اعلام شده است.

موضوع مناقصه، اجرای یک پروژه راه‌سازی جدید و زیرساخت‌های وابسته شامل احداث راه دو لاینه به طول ۴.۲ کیلومتر به‌همراه شانه و حاشیه در دو طرف مسیر است. این پروژه همچنین اجرای سازه‌های زهکشی آب‌های سطحی و کانال، دیوار حائل، عملیات حفاری و تحکیمات، نصب علائم راهنمایی، تأسیسات روشنایی، نیوجرسی، کالورت و روگذر ایرلندی را در بر می‌گیرد.

بر اساس این اطلاعیه، زمان برآوردشده برای اعلام نتایج مناقصه مشخص نشده است. شرکت جنرال مکانیک با سرمایه ثبت‌شده ۵,۶۵۰,۰۰۰ و وضعیت «پذیرفته‌شده در فرابورس ایران» در این مناقصه حضور یافته و نتیجه نهایی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.