قیمت طلا در بازار جهانی به زیر کانال۴ هزار و ۷۰۰ دلار سقوط کرد.

به گزارش صدای بورس،قیمت طلا در شرایطی در معاملات روز دوشنبه پایین آمده که سرمایه‌گذاران در حال بررسی رویکرد کوین وارش، گزینه ترامپ برای ریاست فدرال رزرو در مورد کاهش نرخ بهره هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۷ درصد کاهش به ۴۵۵۲ دلار رسید. طلا در معاملات روز پنجشنبه به رکورد ۵۵۹۴ دلار و ۸۲ سنت رسیده بود که بدین ترتیب طی ۴ روز بیش از ۱۰۰۰ دلار سقوط کرده است.

اگرچه وارش ممکن است پس از ورود به سمت جدید خود، به‌سرعت نرخ بهره را کاهش دهد، اما او چندان متمایل به سیاست‌های انبساطی نیست. رویکرد سیاستی وارش به طور کلی حامی دلار است و در نتیجه برای طلا منفی تلقی می‌شود، چون تمرکز او بر مهار تورم و دیدگاه منفی نسبت به تسهیل کمی و ترازنامه‌های بیش از حد بزرگ فدرال رزرو است.

وارش از بسیاری جهات گزینه مطلوب دونالد ترامپ برای ریاست فدرال رزرو به شمار می‌رود، اما این‌که او با چه سرعت و شدتی نرخ‌ بهره را کاهش دهد و تا چه اندازه به دنبال «تغییر رژیم» در فدرال رزرو باشد، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

سرمایه‌گذاران همچنان انتظار دارند نرخ بهره حداقل دو بار در ۲۰۲۶ کاهش یابد. فلزات گرانبهای غیر سودده مثل طلا، معمولاً عملکرد بهتری در شرایط نرخ بهره پایین دارند.

منبع: تسنیم