بانک دی از نتایج برگزاری مزایده عرضه عمده سهام شرکت بیمه دی خبر داد.

به گزارش صدای بورس، بانک دی از نتایج برگزاری مزایده عرضه عمده سهام شرکت بیمه دی خبر داد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ دی منتشر شد.

بانک دی اعلام کرد مزایده عرضه عمده ۱۵.۸۴ درصد سهام مدیریتی غیرکنترلی شرکت بیمه دی که پیش‌تر از سوی شرکت فرابورس ایران و در نماد «ودی۴» اطلاع‌رسانی شده بود، در تاریخ ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ با موفقیت برگزار شد.

بر اساس این اطلاعیه، مزایده مذکور منجر به شناسایی سود به مبلغ ۱۹٬۰۹۵٬۸۶۰ میلیون ریال برای بانک دی شده است. همچنین سازمان اقتصادی کوثر به‌عنوان برنده نهایی این عرضه عمده معرفی شد.

مبلغ مورد توافق در این معامله ۲۶٬۴۰۹٬۵۹۲ میلیون ریال اعلام شده که ۱۰ درصد آن به‌صورت نقد و مابقی به‌صورت اقساطی با نرخ مصوب شورای عالی پول و اعتبار تسویه خواهد شد. تضمین دریافت‌شده بابت این معامله نیز توثیق سهام مورد معامله عنوان شده است.

گفتنی است، خالص ارزش دفتری دارایی انتقالی در این مزایده ۷٬۳۱۳٬۷۳۲ میلیون ریال بوده و نتایج نهایی مزایده در همان تاریخ برگزاری، یعنی ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام شده است.