کارشناس بازار سرمایه گفت: در صورتی که شاخص‌کل بتواند از محدوده مقاومتی فعلی عبور کند، هدف بعدی آن حدود ۶ میلیون واحد خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود چند ماه پس از عبور موفقیت‌آمیز از این مقاومت، شاخص به این محدوده دست یابد.

محمد غلامحسینی، کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با صدای‌بورس به وضعیت بازارسهام امروز ۶ دی پرداخت و گفت: بازار سرمایه در اولین روز هفته با شروعی قدرتمند مواجه شد، اما هرچه به انتهای روز نزدیک شدیم، فشار عرضه‌ها افزایش یافت. تا ساعت ۱۲:۳۰ تقریباً ۲۴۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد که عمدتاً وارد بازار سهام گردید و بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه تازه به این بازار تزریق شد.

وی افزود: افزایش فشار فروش در این محدوده‌های قیمتی و زمانی را می‌توان به‌وضوح در نمودار شاخص کل مشاهده کرد. شاخص کل طی ۵ سال گذشته رفتار کانالیزه بلندمدت داشته و سقف کانال جدیدی که از منظر نموداری برای آن متصور است، در محدوده ۴ میلیون واحد قرار دارد. بازار امروز به استقبال این محدوده مقاومتی رفته است. این مقاومت داینامیک بوده و انتظار می‌رود شاخص مدتی با آن دست و پنجه نرم کند تا انرژی لازم برای حرکت به سمت اهداف بالاتر را کسب کند.

غلامحسینی در پایان پیش‌بینی خود از روند بازار سهام در آینده را اینگونه بیان کرد: در صورتی که شاخص‌کل بتواند از محدوده مقاومتی فعلی عبور کند، هدف بعدی آن حدود ۶ میلیون واحد خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود چند ماه پس از عبور موفقیت‌آمیز از این مقاومت، شاخص به این محدوده دست یابد.