تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰

سیاست‌های جدید رئیس جمهور ترامپ نشان می‌دهد که آمریکا در حال دور شدن از اروپای رو به زوال و در آغوش گرفتن روسیه است. در واقع سیاست خارجی جدید آمریکا را اینگونه باید توصیف کرد: اروپا بد، روسیه خوب!

به گزارش صدای بورس، نشریه «د ویک» در تازه‌ترین شماره خود به بررسی این موضوع پرداخته و نوشته است: مکس بوت از واشنگتن پست معتقد است که آمریکا دیگر خود را رهبر جهان آزاد نمی‌داند. این پیام اصلی دولت ترامپ در سند جدید استراتژی امنیت ملی است.

این سند ۳۳ صفحه‌ای، روسیه را از اتهام حمله وحشیانه به اوکراین تبرئه می‌کند و در عوض، به صراحت اعلام می‌کند که دولت ترامپ خواستار پایان سریع جنگ و بازسازی رابطه باثبات استراتژیک با مسکو است.

استراتژی امنیت ملی آمریکا مخالف گسترش ناتو است؛ این درخواست کلیدی کرملین در مذاکرات پایان اشغالگری بوده است.

بی‌دلیل نیست که سخنگوی رئیس جمهور روسیه در این باره گفته است: استراتژی امنیت ملی آمریکا دقیقا در راستای دیدگاه‌های مسکو است. بخش تحقیرآمیز این سند مربوط به اروپایی‌ها بود.