به گزارش صدای بورس، شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان، از تعیین تکلیف دریل های حفاری و خروج از عملیات حفاری خبر داد.
گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ حگهر داشت.
بر اساس توضیحات شرکت، پیشتر واگذاری دریلهای خریداریشده از شرکت معدنی و صنعتی گلگهر جهت آمادهسازی بار در اسفندماه ۱۴۰۳ از طریق کدال افشا شده بود. همچنین شرکت در پایان شهریورماه ۱۴۰۴ قرارداد انجام عملیات حفاری را افشا کرد که پس از آن، نماد حگهر حدود یک ماه و نیم متوقف شد.
در ادامه، اگرچه مجوز اضافه شدن فعالیت حفاری به اساسنامه شرکت از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار در آبانماه ۱۴۰۴ صادر نشد، اما شرکت اعلام کرده بود این فعالیت بهعنوان خدمات فرعی در کنار فعالیت اصلی حملونقل در نظر گرفته شده و سهم آن کمتر از ۵ درصد درآمد کل شرکت برآورد میشد. این تصمیم با هدف استفاده از ظرفیتهای خالی، افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، ارتقای یکپارچگی زنجیره ارزش و بهبود کیفیت و پایداری سود اتخاذ شده بود.
حگهر در توضیح اهداف این همکاری با سهامدار عمده، به مواردی از جمله تکمیل زنجیره ارزش مواد معدنی، افزایش کارایی لجستیکی، حذف واسطهها، کاهش ریسکهای عملیاتی و خلق ارزش افزوده برای سهامداران اشاره کرده است.
با این حال، شرکت تأکید کرده است که همواره پایبند به چارچوبهای قانونی بوده و پس از برگزاری جلسات متعدد با سازمان بورس، در نهایت با خروج از عملیات حفاری و عودت دستگاههای خریداریشده به فروشنده طی دو ماه آینده موافقت شده است.
بر اساس اطلاعیه شرکت، در حال حاضر میزان دقیق اثرات مالی این رویداد بر داراییها و درآمدهای شرکت مشخص نیست و اطلاعات تکمیلی در صورت لزوم متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.