تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

بنگاه خبری بی‌بی‌سی روزهای دشواری را سپری می‌کند. از تهدید ترامپ به شکایت تا استعفای دو عضو ارشد این خبرگزاری، مواردی هستند که این مجموعه را با چالش روبه‌رو کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس، نشریه «د ویک» در تازه‌ترین شماره خود به بررسی این موضوع پرداخته و نوشته است: دونالد ترامپ تهدید کرد که به دلیل ویرایش فریبکارانه سخنرانی‌اش در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (روز حمله به ساختمان کنگره) از بی‌بی‌سی شکایت خواهد کرد.

سمیر شاه، رئیس این خبرگزاری پیشتر در سال ۲۰۲۴ به دلیل قضاوت نادرست این مجموعه عذرخواهی کرده بود. ظاهراً با اتصال دو بخش مجزا از سخنرانی ترامپ و انتشار آن، اینگونه القا شده بود که او مستقیماً فرمان حمله به ساختمان کنگره را صادر کرده است. اما در اصل سخنرانی، ترامپ از طرفدارانش خواسته بود که به صورت مسالمت‌آمیز به اعتراض بپردازند. البته سیمر شاه هرگونه سوگیری عامدانه را رد کرد.

در همین راستا، رسوایی اخیر موجب شد تا دو تن از مدیران ارشد خبرگزاری بی‌بی‌سی، یعنی تیم دیوی، مدیرکل و دبورا ترنس، مدیرعامل بی‌بی‌سی نیوز از سمت‌های خود کناره‌گیری کنند.