تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱

آتوسا گلشادنژاد پس از شکست حریفی از تونس به مدال طلا رسید.

به گزارش صدای بورس،آتوسا گلشادنژاد، کاراته‌کای منهای وزن ۶۰ کیلوگرم ایران در بازی همبستگی کشورهای اسلامی، پس از استراحت در دور اول، نخستین مبارزه خود را برابر نماینده نیجر «نوما محمد» انجام داد و با نتیجه۹ بر ۱ حریف خود را شکست داد.

وی در دیدار نیمه نهایی مقابل حریفی از عربستان قرار گرفت و با نتیجه ۱۰ بر ۲ حریف عربستانی خود را شکست داد. وی در فینال این رقابت‌ها مقابل «وفا محجوب» از تونس قرار گرفت و با امتیاز ۸ بر ۴ این حریف را شکست داد.

آتوسا گلشاد نژاد با این مدال سومین طلایی کاراته کاها و هفتمین طلای کاروان ایران را کسب کرد.

این رقابت‌ها در ورزشگاه بن فیصل، سالن مالاز شهر ریاض برگزار شد.

قهرمان طلایی کاراته ایران گفت: این طلا نتیجه تلاش‌های خودم و همچنین حمایت‌های فدراسیون و کمک های خانم پگاه زنگنه و لیلا صمدی است

آتوسا گلشادنژاد پس از کسب مدال طلا در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: خیلی خوشحال هستم که توانستم خوش رنگ‌ترین مدال را به دست بیاورم.

او در ادامه با اشاره به دو طلای قبلی کاراته کاهای دختر ایران افزود: روز گذشته خانم فاطمه صادقی و ساره بهمنیار نیز موفق شده بودند دو مدال طلا را به دست بیاورند. من هم توانستم توانایی‌های خودم را نشان بدهم و از سد رقیبم که دارای رنکینگ ۴ جهانی هست بگذرم. این سومین مبارزه من با این حریف تونسی بود که خوشبختانه دو بار موفق به پیروزی مقابل او شدم و خودم را اثبات کردم.

گلشادنژاد در پایان با اشاره به تمام کسانی که او را در راه کسب مدال طلا حمایت کردند اظهار داشت: این طلا نتیجه تلاش‌های خودم و همچنین حمایت‌های فدراسیون و کمک های خانم پگاه زنگنه و لیلا صمدی است که جا دارد از همه آنها تشکر کنم .

منبع: ایسنا