تعداد ۲۷۰ میلیون سهم ( ۹ درصد از کل سهام شرکت) شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک به روش ترکیبی در فرابورس ایران عرضه اولیه می شود.

به گزارش صدای بورس، تعداد ۲۷۰ میلیون سهم ( ۹ درصد از کل سهام شرکت) شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک با نماد پتوسعه به روش ترکیبی در فرابورس ایران عرضه اولیه می شود.

بر اساس این گزارش ؛ عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک به روش ترکیبی در فرابورس ایران در نماد پتوسعه در دو مرحله انجام می شود.

تعداد کل سهام قابل‌ عرضه؛ ۲۷۰ میلیون سهم ( ۹ درصد از کل سهام شرکت) است.

مرحله اول؛

تعداد سهام قابل عرضه به سرمایه‌گذاران واجد شرایط به روش حراج: ۹۰ میلیون سهم ( ۳ درصد از سهام شرکت)

تاریخ عرضه؛ شنبه ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴

حداکثر سهام قابل‌خریداری توسط هر کد معاملاتی در مرحله اول؛ ۱ میلیون و ۱۲۵ هزار سهم

قیمت ارزش‌گذاری؛ ۸۷۴۳ ریال

مرحله دوم؛

حداقل سهام قابل عرضه به سایر سرمایه‌گذاران به روش قیمت ثابت؛ ۱۸۰ میلیون سهم ( ۶ درصد از کل سهام شرکت)

حداکثر سهام قابل‌خریداری توسط هر کد؛ ۳۶۰ سهم

صرفا صندوق‌هایی (صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت) مجاز به ورود سفارش در تاریخ عرضه هستند که نسبت به بارگذاری گزارش ارزشیابی سهام تهیه‌شده توسط صندوق حداکثر تا ساعت ۰۸:۰۰ شنبه ۱۰ آبان‌ماه در سامانه فراسان به نشانی farasun.ifb.ir اقدام کنند.