تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بازار سهام در حالی روزهای پرابهامی را پشت‌سر می‌گذارد که توازن میان صف‌های خرید و فروش نشان‌دهنده بی‌تصمیمی معامله‌گران و انتظار برای خبرهای تعیین‌کننده است.

مهدی کاردان، تحلیلگر بازار سرمایه، در گفت‌وگو با صدای بورس به بررسی شرایط بازار پرداخت وگفت:آخرین روز معاملات هفته گذشته شاهد خروج پول حقیقی از کلیت بازار ، چه در سهام، چه در صندوق‌های درآمد ثابت و چه در صندوق‌های سهامی بوده ایم. این موضوع برای کلیت بازار چندان مطلوب نیست.

وی با بیان اینکه اگر میانگین پنج‌روزه خروج پول حقیقی منفی شود، با توجه به اینکه در حال حاضر این شاخص مثبت است، انتظار می‌رود بازار نزول بیشتری را تجربه کند، در ادامه به بازار طلا به‌عنوان رقیب بازار بورس اشاره کرد و گفت: بازار طلا از ۱۲ مهرماه در یک دوره رنج و خنثی به سر می‌برد، اما امروز شاهد ورود پول حقیقی به این بازار بودیم که نشان‌دهنده رقابت بین بازار بورس و طلا است.

کاردان تصریح کرد: شرایط کنونی نشان می‌دهد فعالان و سرمایه‌گذاران بورس در حالت بی‌تصمیمی به سر می‌برند، چه در خرید و چه در فروش به طوری که تعداد صف‌های خرید و فروش امروز اختلاف زیادی نداشت، اما با وجود منفی بودن شاخص، تعداد صف‌های خرید کمی بیشتر از صف‌های فروش بود. این موضوع نشان‌دهنده یک بی‌تصمیمی در بازار است و شاید بازار منتظر یک خبر مهم باشد.

تحلیلگر بازار سرمایه در پایان تأکید کرد: بهترین توصیه به فعالان و سرمایه‌گذاران این است که از خریدهای هیجانی در هر بازاری خودداری کنند و با استفاده از مشاوران، آگاهی خود را افزایش دهند تا تصمیمات بهتری بگیرند.