شرکت مخابرات ایران اخابر اعلام کرد بدهی خود به شرکت توانیر و ادارات توزیع برق استان‌های قم، آذربایجان غربی و سمنان از طریق تهاتر با املاک مازاد تسویه شده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت مخابرات ایران اخابر اعلام کرد بدهی خود به شرکت توانیر و ادارات توزیع برق استان‌های قم، آذربایجان غربی و سمنان از طریق تهاتر با املاک مازاد تسویه شده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ اخابر منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این اقدام طبق نرخ کارشناسی و با اخذ مجوزات قانونی انجام گرفته و شرکت مخابرات اعلام کرده است که این تهاتر فاقد آثار مالی بااهمیت بر صورت‌های مالی شرکت است.

گفته می‌شود هدف از این اقدام، تسویه بدهی‌های بین‌سازمانی و بهینه‌سازی ساختار دارایی‌ها بوده است. این رویداد در تاریخ ۱۹ مهر ۱۴۰۴ به ثبت رسیده و در راستای سیاست‌های جدید مخابرات برای مدیریت بهینه املاک و کاهش تعهدات مالی ارزیابی می‌شود.