با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر دفاع، ۱۲ پروژه توسعه‌ای سازمان اتکا در حوزه زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به بهره‌برداری رسید؛ گامی که مسئولان آن را نقطه عطفی در تقویت امنیت غذایی و ایجاد اشتغال به‌ویژه در مناطق محروم می‌دانند.

مراسم بهره‌برداری از ۱۲ پروژه توسعه‌ای زیرساختی سازمان اتکا امروز (چهارشنبه) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و جمعی از مسئولان و مدیران این وزارتخانه برگزار شد.

این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به بهره‌برداری رسید تا گامی مهم در تقویت امنیت غذایی کشور برداشته شود.

«مرتضی اعلمی» مدیرعامل سازمان اتکا در این مراسم گفت: سازمان اتکا با هدف تولید سالم و پایدار، ارتقای زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های تولیدی و ایجاد اشتغال به‌ویژه در مناطق محروم، پروژه‌های متعددی را از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم تعریف و عملیاتی کرده است.

برچسب‌ها