شرکت فولاد شاهرود (فرود) اعلام کرد که پس از توقف کامل خطوط تولید از ۶ خرداد ۱۴۰۴ به دلیل قطع برق، از تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ بخشی از فرآیند تولید به‌ویژه در بخش میلگرد از سر گرفته شده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت فولاد شاهرود (فرود) اعلام کرد که پس از توقف کامل خطوط تولید از ۶ خرداد ۱۴۰۴ به دلیل قطع برق، از تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ بخشی از فرآیند تولید به‌ویژه در بخش میلگرد از سر گرفته شده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹(اصلاحیه) فرود منتشر شد.

این توقف تولید بر کل درآمد عملیاتی شرکت اثر گذاشته است، چرا که ۱۰۰ درصد فروش سال مالی گذشته، به مبلغ ۲۶,۵۳۰ میلیارد ریال، از محل همین فعالیت‌ها حاصل شده بود.

با آغاز مجدد تولید، انتظار می‌رود شرکت به تدریج به ظرفیت عملیاتی پیشین بازگردد، اما توقف سه‌ماهه می‌تواند اثر منفی محسوسی بر عملکرد مالی سال جاری داشته باشد، مگر اینکه افزایش ظرفیت یا رشد نرخ فروش در ماه‌های آینده این کاهش را جبران کند.