به گزارش صدای بورس، در هفته های آینده، ۵ مرکز مالی ازجمله ،گروه مالی شریف، پیشگامان دنیای مالی، کانون بورس، مرکز مالی ایران، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، دوره های آموزشی برگزار می کنند.
شرکت پیشگامان دنیای مالی دوره های اولین کیف پول تا اولین معامله ۱۰ ساعت برای گسترش سرمایه از ریال تا رمز ارز ، سومین دوره پرورش کارشناس و معامله گر حرفه ای بورس کالا، سرمایه گذاری هوشمند با هوش مصنوعی را در حال ثبت نام دارد.
مرکز مالی ایران پنجمین دوره تحلیل صنایع کانی های غیر فلزی را در ۹ شهریور ماه، دومین دوره آموزشی مبارزه با پولشویی سطح تخصصی و دوره تامین مالی جمعی با رویکرد بازاریابی را در روز ۱۳ شهریور، نوزدهمین دوره آموزشی فهم و تحلیل صورت های مالی را در روز ۱۶ شهریور برگزار می کند.
کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار دوره مشروطین تک درس تحلیلگری بازار سرمایه را در حال ثبت نام دارد. مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را در ۱۵ شهریور برگزار می کند.
کانون بورس دوره جامع ارز دیجیتال را در ۸ شهریور و دوره جامع فارکس را در ۱۱ شهریور همچنین دوره جامع بورس بزرگان را در ۱۷ شهریور برگزار می کند.
گروه مالی شریف نیز دوره پرورش کارشناس بازار سرمایه ، پرورش کارشناس خبره سرمایه گذار خطر پذیر شرکتی (cvc) را در ۱۲ شهریور , مدیریت ریسک مالی با رویکرد آمادگی آزمون FRM را در روز ۱۳ شهریور برگزار می کند.