در پی عملیات‌های هم‌زمان در سه استان کشور، بیش از ۱۰۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال از واحدهای کشاورزی، مسکونی و تجاری به‌صورت غیرمجاز کشف و جمع‌آوری شد.

به گزارش صدای بورس، در شهرستان شیراز، مأموران با عملیاتی هدفمند موفق به کشف ۲۵ دستگاه ماینر شدند که در یک واحد کشاورزی و با استفاده از تونل زیرزمینی فعالیت می‌کردند. این مزرعه با توان مصرفی حدود ۸۰ کیلووات، از برق به‌صورت غیرمجاز استفاده می‌کرد و برای پنهان‌سازی، سیستم خنک‌سازی پیشرفته‌ای شامل فن‌های صنعتی به‌کار برده بود.

در اقدامی جداگانه در شهرستان رودهن استان تهران، ۴۵ دستگاه استخراج رمزارز از فضای زیرشیروانی یک منزل مسکونی کشف شد. این تجهیزات نیز با انشعاب غیرمجاز برق و استفاده از فن و کولر در حال فعالیت بودند.

همچنین در استان مرکزی، طی بازرسی از سه ملک تخلیه‌شده شامل دو واحد مسکونی و یک واحد تجاری مخروبه، در مجموع ۳۳ دستگاه استخراج شناسایی و ضبط شد. این ماینرها نیز با مصرف ۷۶ کیلووات برق به‌صورت غیرقانونی به شبکه متصل بودند.

در هر سه عملیات، پس از شناسایی و قطع انشعاب برق، تجهیزات ضبط‌شده به مراجع قانونی تحویل داده شد و پرونده‌های قضایی در حال پیگیری است.

منبع:برق نیوز