به گزارش صدای بورس مدیریت عملیات بازار سهام بورس تهران اعلام کرد: نماد« خودرو»، امروز چهارشنبه ۸ مرداد، بعد از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه و رفع تعلیق نماد معاملاتی بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله است.
پیام ناظر در این خصوص در ساعت ۹:۳۶ با این عنوان "به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت ایران خودرو (خودرو) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و عدم تقسیم سود نقدی و همچنین رفع تعلیق نماد معاملاتی، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد."
حال امروز این نماد در شرایطی آغاز به معامله کرد که ۲۷ درصد منفی و صف های فروش سنگین برای آن وجود دارد و تاثیرات آن تا حدی بوده که در ساعت ۱۰:۳۰باعث ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص کل شده است.
آخرین بار این نماد در تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۰ با قیمت ۵۸۱ ریال معامله شد و امروز با قیمت ۴۱۸ ریال تا ساعت ۱۰:۳۵ معامله شد از طرفی شاخص کل در این مدت با کاهش ۱۰ درصدی معادل ۳۰۳ هزار واد همراه بوده و به ۲,۶۸۴,۷۳۶.۸۷ تا به این لحظه رسیده است که نشان از افت شدید قیمت خودرو به نسبت بازار دارد.
در ساعت ۱۰:۴۰ خودرو با توقف نماد به علت افشای اطلاعات با اهمیت با پیام ناظر به ذکر"به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت ایران خودرو (خودرو۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، متوقف گردید، نماد مذکور ۶۰ دقیقه دیگر با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشابی خواهد شد."متوقف شد .