تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (شروع مجدد فعالیت تعلیق شده قبلی - گروه الف) منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ احیا منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، شرکت احیاء استیل فولاد بافت از شروع مجدد فعالیت تعلیق شده قبلی - گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰خبر داد.

بر اساس انتشار گزارش افشای اطلاعات بااهمیت - (شروع مجدد فعالیت تعلیق شده قبلی - گروه الف) منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ احیا مشخص شد.

موضوع افشاء ؛ شروع مجدد فعالیت تعلیق شده قبلی - گروه الف و تاریخ تعلیق فعالیت ۱۴۰۴/۰۳/۰۵ است تاریخ شروع مجدد فعالیت ۱۴۰۴/۰۳/۳۱ است.

شرح علت تعلیق و برنامه شروع مجدد است.

وضعیت بازار آهن اسفنجی و دپومحصول در انبار، همچنین بروز مشکلاتی در سیستم حمل و نقل کشور بگونه ای بوده است که شرکت تصمیم به کاهش تناژ تولید در فاز ۲ گرفته بود، با توجه به رفع برخی موانع از تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۳۱ تولید در فاز ۲ به روال عادی برگشته است.

سهم بخش/ فعالیت تعلیق شده از درآمدهای عملیاتی شرکت، مبلغ درآمدهای عملیاتی سال مالی گذشته ۱۱۵,۸۹۵,۹۵۶ میلیون ریال است.

سهم بخش از درآمدهای عملیاتی سال مالی گذشته ۳۵ درصد است.