معاون توسعه بازار فرابورس از آغاز تامین مالی اولین شرکت پروژه‌محور بازار سرمایه در سال جدید از طریق پذیره‌نویسی سهام ناشی از سلب حق‌ تقدم در افزایش سرمایه شرکت پروژه طلوع فولاد پارس خبر داد.

به گزارش صدای بورس، سید مهدی علم‌الهدی با بیان اینکه فرابورس تلاش می‌کند تا تأمین مالی بخش مولد اقتصاد را در سالی که به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، توسعه دهد، گفت: موضوع این افزایش سرمایه تکمیل و بهره‌برداری از خط تولید مگامدول آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در شهرستان سیرجان است.

وی با اشاره به اینکه رقمی که از طریق این پذیره‌نویسی برای پروژه مدنظر از بستر فرابورس تامین مالی می‌شود، ۱۲۰۰ میلیاردتومان خواهد بود، اعلام کرد: مطابق پیش‌بینی‌ها زمان بهره‌برداری شرکت پروژه طلوع فولاد پارس سال ۱۴۰۵ برآورد شده است.


منبع : مدیریت ارتباطات فرابورس ایران