تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱

ژابی آلونسو آماده نشستن روی نیمکت تیم سابق خود یعنی رئال مادرید قرار دارد.

به گزارش صدای بورس، آینده آنچلوتی به عملکرد رئال در لالیگا و کوپا دل ری بستگی دارد. در تاریخ اخیر رئال، تقریبا هیچ مربی‌ای از یک فصل بدون جام جان سالم به در نبرده است و حالا نوبت به جدایی آنچلوتی و حضور آلونسو در مادرید رسیده است؛ با این حال لورکوزن از جدایی سرمربی موفق خود هراس دارد.

تصمیم نهایی اما به خود آلونسو بستگی دارد. او تابستان گذشته پیشنهادهای لیورپول و بایرن مونیخ را رد کرد و در لورکوزن ماند اما رد کردن پیشنهاد رئال مادرید برایش بسیار دشوار خواهد بود.

منابع نزدیک به او می‌گویند که آلونسو اشتیاق زیادی برای نشستن روی نیمکت رئال مادرید دارد و به نظر می‌رسد تابستان آینده به تیم سابق خود این بار در قامت مربیگری بازگردد.

آلونسو به احتمال زیاد تنها پنج بازی دیگر روی نیمکت لورکوزن خواهد نشست و باید منتظر جدایی او از این تیم باشیم.

او توانست فصل گذشته قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی آلمان را با لورکوزن کسب کند.

منبع:برنا