شرکت کارگزاری بانک رفاه کارگران در حال حاضر مدیریت چهار صندوق سرمایه‌گذاری را برعهده دارد؛ در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها، مروری بر عملکرد آن‌ها خواهیم داشت.

به گزارش صدای بورس،شرکت کارگزاری بانک رفاه کارگران از آذرماه ۱۳۸۴ فعالیت رسمی خودش را تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار تهران آغاز کرده و در حال حاضر مدیریت چهار صندوق سرمایه‌گذاری را برعهده دارد؛ در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها، مروری بر عملکرد آن‌ها خواهیم داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری گنجینه رفاه
نخستین صندوق این مجموعه با نام صندوق سرمایه‌گذاری گنجینه رفاه، در تیرماه ۱۳۸۹ آغاز به کار کرد. خالص ارزش دارایی‌های صندوق با رشدی ۲۲ درصدی در یک‌سال گذشته، اکنون از مرز ۵ هزار میلیارد ریال نیز فراتر رفته است. بازار سهام و در صدر آن، گروه‌های «فلزات اساسی»، «خودرو و ساخت قطعات» و «محصولات شیمیایی» سهمی ۹۷ درصدی در پرتفوی صندوق دارد. این صندوق سهامی که در یک‌سال گذشته بازدهی ۳۱ درصدی داشته و در افقی بلندمدت نیز موفق به خلق حدود ۱۲۶۰۰ درصد بازدهی مرکب طی ۱۴ سال فعالیت شده است.

صندوق سرمایه‌گذاری توسعه اعتماد رفاه
اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۱ دومین صندوق این کارگزاری با نام صندوق سرمایه‌گذاری بانک توسعه تعاون، باز هم در گروه صندوق‌های سهامی، فعالیت خود را آغاز کرد. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق که در سال‌های اخیر به صندوق توسعه اعتماد رفاه تغییر نام داده است، در یک‌سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته و امروز از مرز ۳ هزار میلیارد ریال عبور کرده است. سهم بازار سهام از پرتفوی این صندوق چیزی حدود ۹۸ درصد است و گروه‌های «خودرو و ساخت قطعات»، «فلزات اساسی» و «بانک‌ها و مؤسسات اعتباری» بیشترین جذابیت را نزد مدیران صندوق داشته‌اند. این صندوق سهامی نیز طی حدود ۱۲ سال فعالیتش بازدهی مرکبی ۱۰ هزار درصدی داشته و با کسب بیش از ۴۰ درصد بازدهی در ۱۲ ماه گذشته عملکرد بسیار بهتری نسبت به بازدهی شاخص کل در همین مدت، داشته است.

صندوق سرمایه‌گذاری نگین رفاه
کارگزاری بانک رفاه، در شهریورماه سال ۱۳۹۱ و در راستای جذب سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز، صندوق با درآمد ثابت نگین رفاه را تأسیس کرد. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق، با رشدی ۱۶ درصدی در یک‌سال اخیر، اکنون در کانال ۴۳ هزار میلیارد ریال قرار دارد. متناسب با نوع صندوق، بازار سهام سهم اندکی در پرتفوی آن داشته و بیشترین سرمایه صندوق با ۵۹ و ۲۷ درصد، به ترتیب به سپرده بانکی و بازار بدهی اختصاص یافته است. صندوق نگین رفاه در یک‌سال اخیر، حدود ۲۵ درصد بازدهی محقق ساخته است.

صندوق اختصاصی بازارگردانی کارگزاری بانک رفاه
شهریورماه ۱۴۰۲، صندوق اختصاصی بازارگردانی کارگزاری بانک رفاه آغاز به کار کرد. با توجه به ماهیت عملکردی این نوع صندوق‌ها، ۹۷ درصد از دارایی‌های ۷۵۰۰ میلیارد ریالی‌اش به بازارگردانی در بازار سهام، به خصوص نمادهای متعلق به گروه‌های «فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای»، «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» و «محصولات شیمیایی» اختصاص یافته است. سرمایه‌گذاری در صندوق‌های بازارگردانی برای اشخاص حقیقی امکان‌پذیر نیست و هدف از تأسیس و فعالیت این صندوق‌ها، بازارگردانی و کمک به نقدشوندگی سهام و دریافت کارمزد
در ازای آن است. در جدول مشروح عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت کارگزاری بانک رفاه را مشاهده می‌کنید.

شماره ۵۸۱ هفته نامه اطلاعات بورس