۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۵
رب هم گران شد

بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که پس از کمیاب شدن روغن حال نوبت به رب گوجه رسیده است و همسو با کمیاب شدن آن زمزمه‌هایی در خصوص افزایش قیمت این محصول به گوش می‌رسد.

به گزارش صدای بورس، مشاهدات میدانی حاکی از آن است که رب گوجه شرکتی در سوپرمارکت‌های برخی از مناطق پایتخت کمیاب شده است و شرکت‌های توزیع کننده این محصول در روزهای گذشته از توزیع رب گوجه به سوپرمارکت‌ها امتناع کرده‌اند و در این بین زمزمه‌ها حاکی از افزایش قیمت 20 درصدی این محصول در روزهای آینده است.


رب گوجه فرنگی در حالی کمیاب شده است و خبر از گرانی آن می‌آید که مسئولان دولتی می گویند به جزء 4 قلم کالای اساسی، قیمت سایر محصولات افزایشی نخواهد داشت.

در این مورد قاسمعلی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران موادغذایی نیز اظهار داشت: علی رغم موجود بودن مواد اولیه، کارخانه‌های تولیدکننده رب گوجه فرنگی عرضه آن را محدود کرده‌اند.


بیشتر بخوانید:حذف ارز ترجیحی بر صنایع غذایی چه تاثیری می‌گذارد؟ / پایانی بر سرکوب قیمت‌ها



وی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه تامین مواد اولیه تولید رب گوجه فرنگی وجود ندارد و فصل گوجه‌فرنگی نیز هست، اما به نظر می‌رسد کارخانه‌های تولیدکننده رب از اقدام سایر کارخانه‌ها در ماه‌های قبل الگوبرداری کرده‌اند و رب گوجه فرنگی توزیع نمی‌کنند.

گفتنی است که کمیاب شدن و گران شدن رب گوجه در آستانه فصل تابستان در حال وقوع است؛ در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه فرنگی در بازار 15 هزار تومان قیمت خورده است.

تقاضا برای تهیه رب گوجه خانگی بالا رفت

در حالی که میانگین قیمت هر کیلوگرم رب گوجه شرکتی به 75 هزار تومان رسیده است تقاضا برای خرید گوجه و تهیه رب گوجه خانگی در روزهای اخیر افزایش یافته است.

بررسی های میدانی حاکی از آن است که هر کیلوگرم رب گوجه خانگی در بازار 65 هزار تومان قیمت دارد که به گفته تهیه کنندگان رب گوجه خانگی قیمت این محصول نیز در حال افزایش است و شاید در روزهای اخیر شاهد رشد دوبرابری قیمت این محصول باشیم.

عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافت

ابلاغیه اخیر دفتر صادرات گمرک به گمرک‌های اجرایی نشان می‌دهد که عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافته است. بر این اساس اعلام شده است که"این ابلاغیه به پیوست نامه وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضع عوارض بر صادرات گوجه فرنگی به ازای هر کیلو ۶۰۰۰ تومان، جهت اجرا از تاریخ ابلاغ این نامه(دوم خرداد ۱۴۰۱) ، با رعایت کلیه قوانین و مقررات و ضوابط جاری سال ارسال شده است."

به گفته مسئولین از آنجا که قیمت گوجه‌های ربی و به تبع آن رب گوجه فرنگی بالا رفته، برای مدیریت بازار داخلی این عوارض تعیین شده است.

به گزارش قرن نو ، گفتنی است که آخرین بار در مهرماه سال 1397 همسو با شدت گرفتن نوسانات نرخ ارز بازار کالاهای اساسی با نایاب شدن رب گوجه و سپس گرانی این محصول مواجه شد.

کد خبر 452862

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • مقاومت  دستگاه‌های اجرایی در برابر افزایش قیمت دارو

    نرخ استهلاک صنعت دارو بالاتر از سرمایه‌گذاری است

    مقاومت دستگاه‌های اجرایی در برابر افزایش قیمت دارو

    رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با تمام تولیدکنندگان دارو در کشور و مسئولان کشور داشتیم. در این جلسه برای آنها هم ثابت شد که حتما باید قیمت دارو را تعدیل کنند و حتی سازمان حمایت هم وجود داشت و آنها هم این موضوع را تایید کردند. در این جلسه با استدلال کاملا منطقی تاثیری که سایر عوامل روی دارو داشتند به طور مستند ارائه و مورد بررسی قرار گرفت و همه این موضوع را پذیرفتند. نهایتا هم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و هم وزارت بهداشت بر این موضوع نظر داشتند که باید قیمت دارو در کشور تعدیل شود.

  • ۸۲ کشور دنیا دچار مشکل تأمین غذا شدند

    خروج سالانه ۹ میلیارد دلار ارز فقط برای چند کالای اساسی

    ۸۲ کشور دنیا دچار مشکل تأمین غذا شدند

    رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی گفت: در کل جهان ۸۲ کشور با مشکل تأمین غذا مواجه هستند که ۳۴ کشور از آنها جزو کشورهای اسلامی هستند.

  • حاتم‌بخشی عجیب ایران به کشورهای همسایه

    حاتم‌بخشی عجیب ایران به کشورهای همسایه

    این روزها اخبار متعددی در خصوص افزایش قیمت کالاهای اساسی در کشورهای همسایه همچون افغانستان، کردستان عراق و پاکستان به گوش می‌رسد که احتمالاً متأثر از افزایش قیمت‌های جهانی است.

  • محصولات فرنگی ارزان شد

    محصولات فرنگی ارزان شد

    مقایسه آخرین نرخنامه‌ خردادماه سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران نشان می‌دهد، قیمت محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار برای چهارمین هفته متوالی بین ۳۰۰تا ۳هزار تومان کاهش یافته است.

  • گرانی تنها مخصوص ایران نیست

    گرانی تنها مخصوص ایران نیست

    نایب رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق ایران گفت: نه تنها در کشور ما بلکه کشورهای اروپایی هم با کمبود و افزایش قیمت زیادی روبرو شده‌اند، از طرف دیگر در کشور شاهد تورم هم هستیم که مربوط به افزایش نهاده‌هاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بنده خدا IR ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
    0 0
    تا دیروز غصه روغن خوردیم حالا نوبت رب رسید ...خدایا چی میخوان دیگه بسر مردم ظلم دیده در بیارن
  • IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
    0 0
    ورق تین پلیت را حقوق و عوارض بازرگانی اش را دولت پایین بیاورد تا قوطی سازها به مشکل نخورند .