روند بازار ارز در هفته‌ای که گذشت + نمودار

در هفته‌ای که گذشت روند حرکت قیمت انواع ارز صعودی بود.

به گزارش صدای بورس، بازار ارز در هفته‌ای که گذشت و پس از پایان تعطلات ۶ روزه کرونایی، فعالیت خود را با جهش افزایشی قیمت‌ها پی گرفت. این روند در حالی اتفاق افتاد که بازار ارز در ۱۰ روز منتهی به تعطیلات کرونایی شیب ملایمی در جهت کاهش قیمت‌ها داشت و تحلیلگران این بازار پیش‌بینی کاهش قیمت دلار تا کانال ۲۳ هزار تومان را نیز مطرح می‌کردند، اما آغاز تعطیلات موجب توقف آن شد.

طی تعطیلات ۶ روزه کرونایی که از روز سه‌شنبه هفته پیشین و در آستانه عید سعید قربان آغاز شد و تا روز یکشنبه ادامه داشت، هرچند بخش‌های رسمی بازار مانند سامانه نیما، سامانه سنا و صرافی‌های بانکی در تعطیلی به سر می‌بردند، اما بازار آزاد به فعالیت خود به صورت محدود ادامه می‌داد و طی معاملات این بخش از بازار ارز، قیمت‌ها روند ملایم افزایشی به خود گرفت که با توجه به کاهش عرضه به دلیل تعطیلات، امری قابل انتظار از سوی کارشناسان بازار تلقی می شود.

رشد قیمت‌ها در بازار ارز در هفته‌ای که گذشت

به گزارش صدای بورس، به گفته فعالان بازار ارز، با شروع هفته اخیر، اما این بازار شاهد افزایش حجم تقاضا از سوی خریداران بود. مسئله‌ای که به اعتقاد این افراد علاوه بر تعطیلی چند روزه بازار ناشی از به تعویق افتادن تعیین سرنوشت احیای برجام بود. با شروع به کار بخش‌های رسمی بازار از روز دوشنبه، فضای کم‌رمق معاملات که چندماه گذشته برقرار بود همچنان بر بازار حاکم شد و تمام پیش‌بینی‌ها حکایت از افت و خیز قیمت دلار در حد فاصل کف و سقف کانال ۲۴ هزار تومانی تا مشخص شدن تکلیف مذاکرات هسته‌ای، داشت.

رشد قیمت‌ها در بازار ارز در هفته‌ای که گذشت

بنا بر گزارش ایرنا با این وجود از روز سه‌شنبه حرکت دلار برای پس گرفتن سنگر ۲۵ هزار تومانی قوت گرفت. تغییر رویه‌ای که برخی تحلیلگران بازار ارز علت آن را به گزارش روز دوشنبه وال‌استریت ژورنال مرتبط می‌دانند که طی آن از شرط و شروط‌های جدید میان ایران و آمریکا برای احیای برجام سخن رفته بود. همچنین هشدار سازمان بین‌المللی انرژی اتمی درباره تعویق مذاکرات وین عامل دیگری بود که به اعتقاد معامله‌گران بازار، سیگنال‌های منفی به فعالان اقتصادی منتقل کرده است.

کد خبر 436333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =