معاملات الگوریتمی پایانی بر سیگنال فروشی و صف نشینی

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس اعلام کرد: کار اصلی معاملات الگوریتمی افزایش سرعت و حجم معاملات، جلوگیری از دستکاری قیمت، کنترل رفتارهای هیجانی، افزایش شفافیت و افزایش نقدشوندگی در بازار سرمایه است.

به گزارش صدای بورس به نقل از سنا، یاسر فلاح مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در حاشیه آیین گشایش دومین دوره از رقابت های معاملات الگوریتمی  با اشاره به اینکه امسال متقاضیان 2 برابر سال گذشته بودند، به خبرنگاران گفت: سال گذشته ۳۰ تیم و در این دوره ۶۵ تیم برای حضور در این رقابت اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه سال گذشته از میان ۳۰ تیم متقاضی حضور در رقابت معاملات الگوریتمی ۲۰ تیم انتخاب شدند و امسال نیز از ۶۵ تیم آماده برای حضور ۲۷ تیم از سراسر کشور انتخاب شدند.

معاملات الگوریتمی

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس ضمن اشاره به اینکه فرآیند داد و ستد در بازار سرمایه در سال‌های گذشته، تغییرات قابل‌ توجهی داشته، افزود: به واسطه سیستم ‌های الکترونیکی پیچیده، ابزارهای ساده و نمودارهای کاغذی، جای خود را به الگوهای الکترونیکی داده و در بازار سرمایه نیز باید با بهره گیری از معاملات الگوریتمی در همین مسیر حرکت کنیم. در معاملات الگوریتم، ماشین و هوش مصنوعی جایگزین انسان شده و در هر ثانیه چندین سفارش در سامانه معاملات ثبت می شود که نتیجه قطعی آن افزایش سرعت و حجم معاملات است.

رییس کمیته اجرایی دومین رقابت معاملات الگوریتمی با اشاره به اهمیت و ضرورت ورود هوش مصنوعی به بازار سرمایه گفت: بی شک، با توسعه  هوش مصنوعی و ورود ماشین ها به بازار سرمایه  میل به تخلف هم  کاهش می یابد. بهره گیری از معاملات الگوریتمی به اتخاذ دقیق استراتژی های معاملاتی ختم می شود. این معاملات به عنوان ابزار اتوماتیک خلق ثروت در بازار سرمایه، نقش شایعات را کمرنگ می کند و سدی در مقابل اغوای قیمتی است. در معاملات الگوریتمی، دانش مالی و فناوری اطلاعات ترکیب می‌شود و الگوریتم‌ها و هوش مصنوعی به کمک معامله‌گران می‌آیند تا بتوانند بازدهی بهتری در بازار سرمایه کسب کنند.

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس  معاملات الگوریتمی را گامی به سوی تقویت بازار "تحلیل محور" دانست و افزود: با افزایش معاملات الگوریتمی دیگر شاهد پدیده‌هایی همچون صف نشینی، تقلید، سیگنال فروشی و تک سهم شدن افراد نخواهیم بود. معاملات الگوریتمی به اصلاح قیمت‎گذاری‎، افزایش نقدشوندگی‎ و حجم و رشد داد و ستد در بازارسرمایه کمک می کند. امید می رود با معاملات الگوریتمی، پدیده صف نشینی و تک سهم شدن در بازار کم رنگ تر از گذشته شود و استراتژی‌های مالی و تحلیل‌ها نقش اصلی را در خرید و فروش برعهده داشته باشند و افراد دیگر به دنبال سیگنال فروشان یا برخی تخلفات در بازار سرمایه نروند.

رییس کمیته اجرایی دومین رقابت معاملات الگوریتمی ادامه داد: ادبیات معاملات الگوریتمی از دو سال پیش وارد فضای بازار سرمایه ایران شد و با حمایت های سازمان بورس و اوراق بهادار مسیر توسعه آن به سرعت طی شد. با این حال به رغم فراهم شدن بسترهای لازم این نوع معاملات در بازار سرمایه کشور، فرهنگ سازی در این زمینه امری ضروری است. با همین هدف نیز سال گذشته اولین رقابت معاملات الگوریتمی برگزار شد و اکنون نیز شاهد آغاز دومین دوره از رقابت های معاملات الگوریتمی هستیم.

6 هفته رقابت هوشمند

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس با اشاره به اینکه دومین دوره رقابت معاملات الگوریتمی ۶ هفته ادامه دارد و هفته اول اسفند ، برگزیدگان این  دوره از رقابت ها معرفی می شوند، افزود: این رقابت‌ها در سه بخش معاملات در سهام، معامله اوراق با درآمد ثابت و سوال (چالش هفتگی که برای تیم‌ها در نظر گرفته می‌شود) برگزار و در پایان به برندگان جوایزی اهدا می‌شود.

کد خبر 411270

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =