به گزارش بورس آنلاین، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی برای تصویب صورتهای مالی سال منتهی به 29 اسفند ماه 1396 برگزار شد. خالق ریاست مجمع را بر عهده داشت و عموزاده مدیرعامل گزارش هیات مدیره را به مجمع ارائه کرد.
مهمترین مطالب ذکر شده در مجمع به شرح زیر است:
- 39 درصد از کل پرتفوی شرکت رابر اساس بهای تمام شده سهام بورسی و فرابورسی و 61 درصد را سهام غیر بورسی تشکیل میدهد.
- عملکرد تولید و فروش شرکتهای زیر مجموعه در سال 96 عمدتا افزایشی بوده و در برخی شرکتها مانند شکربن 108 درصد نسبت به برنامه تحقق تولید داشته است.
- اقدامات مهم انجام شده عبارتند از اصلاح ساختار مالی شرکت اصلی و شرکتهای تابعه، پیگیری مستمر وصول مطالبات شرکت اصلی و شرکتهای تابعه از طریق کمیته وصول مطالبات، اصلاح سبد سرمایه گذاری شرکت اصلی و شرکتهای گروه، تقویت پرتفوی کوتاه مدت بورسی در راستای نقد شوندگی، اقدامات لازم به منظور خروج از سرمایه گذاریهای ناکارآمد و غیر سودده، پیگیری پروندههای حقوقی از جمله مناقشه با NPC و پرونده ورشکستگی گاز لوله، تیین تکلیف شرکت کیمیا ورزان مهر غرب و وصول مطالبات سنواتی از شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران.
- طرفیت تولید سالانه محصولات شرکتهای زیر مجموعه 273,655 تن بوده که در سال 96 مقدار 276,121 تن محقق شده و شرکت برای سال 97 مقدار 262,555 تن انواع محصول به ارزش 9,862,912 میلیون ریال پیش بینی نموده است.
- بند 5 گزارش در مورد شرکت زیر مجموعه NPC ALLIANCE است که شرکت زیان ده است و به نظر بازرس فابلیت بازیافت ندارد. شرکت سرماه گذاری صنایع پتروشیمی 20 درصد سهام این شرکت را به قیمت تمام شده 205,721 میلیون ریال در سنوات قبل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی خریداری نموده که شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی درصدد است با رعایت صرفه و صلاح سهامداران از این شرکت خارج شود. هرچند اختلافات حقوقی فی مابین شرکت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی وجود دارد، ولی پیگیریهای لازم جهت احقاق حقوق شرکت در دست اقدام است.
- بند 8 گزارش در مورد کارخانه اسید سیتریک است که متعلق به شرکت کیمیای غرب گستر بوده و در سال 92 بانک کشاورزی بابت تسهیلاتی که به کیمیای غرب گستر داده بود و شرکت نتوانسته بود وام خود را تسویه نماید این کارخانه را به تملک خود درآورده بود. طلب بانک البته بیشتر از ارزش این کارخانه بوده، اما ظاهرا بانک مابقی مبلغ را زیان شناسایی کرده و مفاصا حساب به شرکت میدهد. سپس در سال 94 بانک کارخانه را در یک معامله جدید مجددا به شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در قالب اجاره به شرط تملیک واگذار مینماید. شخص دیگری در این بین از کیمیای غرب گستر طلب داشته و حکم ورشکستگی کیمیای غرب گستر را گرفته و دادگاه از 1/1/96 رای به ورشکستگی این شرکت میدهد. طبق قانون تجارت کلیه معاملات بعد از ورشکستگی باطل است. پس معامله سال 92 و 94 هر دو باطل است. نظر حسابرس این بود که باید ذخیره کافی گرفته شود، اما اعضای هیات مدیره معتقدند که از بانک کشاورزی به دلیل اینکه مال غیر به آنها فروخته طلب نیز دارند و به همین دلیل نیازی به گرفتن ذخیره ندارند.
- سود شرکت اصلی در دوره مورد گزارش (231 ریال به ازای هر سهم) عمدتا ناشی از فروش بخشی از سهام شرکت پتروشیمی فن آوران و خارک به شرکت فرعی گسترش تجارت هامون کیش و درآمد شناسایی شده بابت پاداش هیات مدیره شرکتهای فرعی به مبلغ 18,283 میلیون ریال است که سهامداران نیز اعتراض کردند که سود شناسایی شده شرکت سود با کیفیتی نیست. لازم به ذکر است سود تلفیق شرکت به ازای هر سهم 58 ریال محقق شده است.
- در پایان 50 ریال به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد.
*منبع:پاسازگادتحلیل
نظر شما